Esittely

Tervetuloa tutustumaan My-Champagne exoticeihin, persialaisiin ja myös kleinspitzeihin!

Kasvattajanimeni Champagne’s on hyväksytty vuonna 1985 ja ensimmäiset persialaispennut syntyivät vuonna 1986. Ensimmäisen exoticin hankin 90-luvun lopulla ja siitä saakka pääpaino on ollut exotic-kasvatuksessa. Olen ollut mukana kissayhdistysten hallituksissa monena vuonna sekä myös rotuyhdistys Persialaiskissat ry:n perustamiskokouksessa sekä hallituksessa useita kausia, nykyisin puheenjohtaja. Joulukuussa 2008 siirryin amerikkalaiseen The Cat Fanciers’ Association Inc (CFA) maailman suurimpaan kissajärjestöön, joka on perustettu jo vuonna 1906. Suomeen perustettiin Cat Fanciers of Finland ry (CFF) keväällä 2006 ja hallitukseen minut valittiin vuodesta 2009 alkaen. Tässä vaiheessa jouduin vaihtamaan kasvattajanimeni My-Champagneksi koska Champagne oli varattu.

Kissani kasvavat kotona perheenjäseninä ja pyrin huolehtimaan niistä parhaan kykyni mukaan. Kissat ovat testattuja (mm. PKD DNA neg) ja terveitä. Pennut luovutan rokotettuina ja rekisteröitynä ja eläinlääkärin tarkastamina. Kissojeni jälkeläiset ovat reippaita ja iloisia sekä tottuneet ihmisiin, koiriin ja yleensäkin käsittelyyn.

Asun Helsingissä, kaikki 3 lastani ovat jo muuttaneet omilleen, teen töitä tietokoneiden parissa ja kuten arvaatte sydäntäni lähellä ovat kissat ja koirat sekä hyvä ruoka, elokuvat, käsityöt jos aikaa jää. Lisäksi minusta on tullut mummi ja saan viettää aikaa ihanan pojantyttären kanssa.

Olkaa hyvä ja nauttikaa ystäväni Marika Lahden / Preciousice cattery tekemistä loistavista kotisivuista!

Anita

Yhteydenotot:
email: anita.leppanen@gmail.com
puh. +358 408302551
in english too

Comments are closed.