Tervetuloa tutustumaan Precious-kissoihin - ja meihin taustajoukkoihinkin. Toivoittavasti viihdyt sivuillamme! Jätäthän muiston käynnistäsi kirjoittamalla 
meille tervehdyksen vieraskirjaamme!

Precious -kasvattajanimi on rekisteröity FIFessä Suomen itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 1989. Ensimmäinen Precious-pentue syntyi  keväällä 1990.

Precious -pentueita on syntynyt vuoden 1989 jälkeen harvakseltaan. Kasvatussuunnitelmiimme kuuluvat pääsääntöisesti persialaiset, mutta silloin tällöin meillä on myös exotic-pentueita. Kasvatuksessa käyttämämme kissat ovat lähinnä valkoisia tai valkolaikkuja. Marikan suosikkivärejä ovat sinikilpikonna, valkoinen sekä upeaväritteiset harlekiinit, Pauli taas tykkää mustista ja kilpikonnista. 

Precious -kissoja näkyy silloin tällöin myös näyttelyissä, mutta tärkeintä meille on kuitenkin löytää pennuillemme hyvät lemmikkikodit mukavine omistajineen, joiden kanssa yhteydenpito jatkuu pitkään. Autamme parhaamme mukaan kaikissa kissoihin liittyvissä asioissa. 

Toimimme aktiivisesti mukana erilaisissa yhdistyksissä. Marika on Suomen rotukissa- yhdistyksen hallituksessa ja Persialaiskissat ry:ssä Marika vastaa Persialaiskissa-jäsenlehdestä, kotisivuista sekä pentuvälityksestä. Marika on kissojen huipputrimmaaja, ja saa kissalta kuin kissalta jokaisen karvan upeasti paikalleen näyttelyitä varten. Pauli taas toimii Persialaiskissat ry:n puheenjohtajana ja hän on ollut myös Suomen Kissaliiton hallituksessa. Kasvatustoimintamme tapahtuu Suomen Kissaliitossa, joka on kansainvälisen Feline Internationale Felinen jäsen.

Marika on tietojenkäsittelyn tradenomi ja työskentelee Nokialla. Pauli valmistui medianomiksi 1996 ja on työskennellyt siitä lähtien |YLE|TV2:ssa leikkaajana. Työt vievät silloin tällöin Paulia ympäri maailmaa.

Precious Ice Princess
valkoinen sinisilmäinen persialaisnaaras
om. Merja Louhivesi