Tervetuloa tutustumaan Preciousice-kissoihin - ja meihin taustajoukkoihinkin. Toivoittavasti viihdyt sivuillamme!

Precious -kasvattajanimi on rekisteröity FIFessä Suomen itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 1989. Ensimmäinen Precious-pentue syntyi  keväällä 1990. Kasvatuksemme siirtyi 2014 kokonaan CFA:n alaisuuteen nimelle Preciousice.

Preciousice -pentueita on syntynyt vuoden 1989 jälkeen harvakseltaan. Kasvatussuunnitelmiimme kuuluvat pääsääntöisesti persialaiset, mutta silloin tällöin meillä on myös exotic-pentueita. Kasvatuksessa käyttämämme kissat ovat lähinnä valkoisia tai yksivärisiä. Marikan suosikkivärejä ovat sinikilpikonna, valkoinen sekä upeaväritteiset harlekiinit, Pauli taas tykkää mustista ja kilpikonnista. 

Preciousice -kissoja näkyy silloin tällöin myös näyttelyissä, mutta tärkeintä meille on kuitenkin löytää pennuillemme hyvät lemmikkikodit mukavine omistajineen, joiden kanssa yhteydenpito jatkuu pitkään. Autamme parhaamme mukaan kaikissa kissoihin liittyvissä asioissa. 

Marika on tietojenkäsittelyn tradenomi ja Pauli valmistui medianomiksi 1996 ja on työskennellyt siitä lähtien |YLE|TV2:ssa leikkaajana. Työt vievät silloin tällöin Paulia ympäri maailmaa.

Precious Ice Princess
valkoinen sinisilmäinen persialaisnaaras
om. Merja Louhivesi