LIISA

Liisan ihmemaa Lahnajärvellä sijaitsee Helsingin ja Turun puolessa välissä, ykköstien varrella. Tiluksia on vajaa 6 ha, ja rakennuksissa riittää remontoitavaa: mummonmökki, talli+lato, pihasauna, kesämökki ja savusauna pikkulammen rannalla.

Töissä käyn Salossa, koulutuskuntayhtymän palveluksessa. Palvelupäällikön työ sopii pikkutarkalle luonteelleni; vajaa 20 vuotta hotellien pääemäntänä edelsi nykyistä tehtävääni.

Rotukissoja ja kissanäyttelyitä olen harrastanut vuodesta 1990 alkaen. Vuonna 2004 valmistuin kansainväliseksi I kategorian rotukissatuomariksi. Nyt huhtikuussa 2010 olen juuri saanut FIFeltä luvan aloittaa opinnot kategoriassa IV, katsotaan mitä se tuo tullessaan…Kuten rotuvalinnoistanikin huomaa, olen äärimmäisyyksien ihminen : joko lyhyttä, pyöreää, avointa ja kompaktia tai sitten piiitkäää, eleganttia ja  sulavalinjaista.

Kissanäyttelyissä käyminen ja kissaihmisten kanssa seurustelu ovat lempiharrastukseni. Aina löytyy yhteistä puhuttavaa ja pohdittavaa, hauskanpitoa ja nauramista.

Kasvattajanimellä "Beefeater's" olen kasvattanut muutaman pentueen hyvin harvakseen. Kasvattajanimeksi valitsisin tällä hetkellä ehkä jonkin toisen; lempijuoman nimi kasvissyöjälle, joka kasvattaa lihansyöjälemmikkejä, kuulosti aikanaan hauskalta...